GLS - LEVERING IMELLEM JUL OG NYTÅR 2023:

GLS omdeler ikke pakker i julens helligdage d. 24., 25. og 26. december og heller ikke over nytår d. 31. december 2023 og 1. januar 2024.

Fragt & leveringsbetingelser

Alle leveringer i DK sker i samarbejde med GLS eller Postnord.

Leveringstid - løse tæpper

Pakkerne leveres på hverdage imellem kl. 08.00 og 16.00

Leveringstiden på løse tæpper og boligtilbehør er på 3-8 hverdage. Bemærk at du skal regne med 4-8 dages leveringstid, i vores højsæson som løber fra Oktober måned til og med Februar måned. Leveringen sker i samarbejde med GLS. 

Leveringstid - vinylgulve & væg til væg tæpper

Leveringstiden på vinylgulve og væg til væg tæpper er på 1-3 hverdage og sker i samarbejde med Postnord. 

Pakkerne leveres på hverdage imellem kl. 08.00 og 18.00.

Leveringsbetingelser - løse tæpper

Der er fri fragt på alle vores løse tæpper. Vejer din ordre mere end 20 kg, vil den muligvis blive delt op i flere forsendelser og du vil få tilsendt mere end et tracking nummer. Dette sker så vi stadigvæk kan tilbyde kunden fri fragt til døren. Leveringen sker i samarbejde med GLS. Bemærk at hvis din ordre overstiger 30 kg. per pakke, så kan GLS ikke levere til din dør men til din opgang eller til kantsten. 

Bemærk at hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, så vil din pakke blive indleveret til en GLS PakkeShop nær dig (max 20 kg). Hvis pakken vejer mere end 20 kg. vil den blive fragtet tilbage til GLS depotet. Derefter skal du aftale en ny dato for levering med GLS. 

Pakning af tæpper

Obs. hvis tæppets bredde overskrider 200 cm vil tæppet blive bukket/foldet på midten, da pakkerne ellers ikke opfylder fragtfirmaernes betingelser. Grundet dette vil der opstå folder/mærker på tæppet, hvilket er meget normalt og forventeligt. Tæppet vil rette sig ud efter et stykke tid. Dette kan ikke betegnes som en fejl eller en reklamation. 

Leveringsbetingelser - vinylgulv & væg til væg tæpper

Levering til kantsten

Fragtprisen på rullevarer så som vinylgulve og væg til væg tæpper starter fra 499 kr. med levering til kantsten. Leveringsprisen er afhængig af din ordres vægt og bliver beregnet inden du foretager et køb på webshoppen. 

Vi leverer kun til fastland og brofaste øer i DK.

Ved større og tunge leverancer, så som vinylgulv og væg til væg tæpper med levering til kantsten, vil fragtselskabet kontakte kunden før levering, for at aftale leveringstidspunktet. Hvis kunden ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, vil fragtselskabet kontakte kunden med henblik på en ny dato for levering. Bemærk at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt og forsendelsen sendes retur til os, vil du blive faktureret for omkostningerne i forbindelse med dette. 

Returnering

Kunden betaler selv for returnering af varer. Prisen afhænger af varens størrelse og vægt. Returprisen for tæpper starter fra 150 kr. Når du vil returnere en vare, skal du altid først kontakte os på mail info@mktaepper.dk. Derefter vil vi fortælle dig hvordan du skal returnere varen og forsyne dig med et forsendelsesmærkat/returlabel til returneringen. Du skal påsætte returlabelen på pakken, og fjerne den gamle label. Det er dit ansvar, at varen ankommer sikkert og intakt uden skade hos os. Sørg for, at varen er pakket godt ind. Varer som skal returneres skal sendes via GLS.

Returvarer på under 20 kg kan indleveres til en GLS PakkeShop. Hvis dine returvarer overstiger de 20 kg eller at du ikke har mulighed for at indlevere varerne til en GLS PakkeShop, vil vi booke en Pickup/afhentning til din adresse, på en dato som vi har aftalt med dig. Dette arrangeres kun mod betaling af ekstra tillæg. Chaufføren vil have din returlabel med. Du skal på denne dato kunne være hjemme fra kl. 08-18.  

Når en returforsendelse er afsluttet, krediteres det samme kort eller den bankkonto, der blev brugt til købet minus fragtomkostningerne. Hvis vi modtager varen uden følgeseddel for forsendelse, sendes de tilbage på kundens beregning. 

Retur adresse:

MK Tæpper

Østre Alle 36, 4200 Slagelse.

Tlf.: 50345023 

E-mail: info@mktaepper.dk

Bemærk at der ikke er nogen returret på rullevarer som vinylgulv og væg til væg tæpper, da det bliver skåret ud fra kundens specifikke ønsker. Der er heller ingen returret på tilbudsvarer købt i vores fysiske butik. 

14 dages returret

Som privatperson (gælder ikke for virksomheder) har du 14 dages returret på løse tæpper. Du kan altså returnere varen inden 14 dage fra leveringsdatoen og få pengene retur (minus fragtomkostningerne). Varen skal være i uændret tilstand, dvs. den må ikke have været anvendt. Varen skal returneres i originalemballagen.

Det leverede tæppe har en defekt eller mangel 

Desværre kan vi aldrig helt udelukke at der i enkelte tilfælde kan forekomme produktionsfejl. Hvis du finder en fejl eller mangel på det leverede produkt, bedes du sende en mail samt billeder af den defekte vare til info@mktaepper.dk. Ved produktionsfejl/mangler dækker vi selvfølgelig fragtomkostningerne og tager produktet retur samt sender dig et nyt produkt. 

Målene på tæppet afviger 

Da der indgår organisk materiale i tæpperne så som bomuld og jute, tager vi forbehold for at målene kan afvige +/- 4%. Afvigelse indenfor de 4% kan derfor ikke betegnes som en reklamation. Du kan gøre brug af den almindelige returret, hvor du selv hæfter for returfragten, såfremt du ønsker det.

Transportskader

Synlige skader på godset skal anmeldes til GLS direkte ved modtagelsen. Skjulte transportskader skal anmeldes til GLS i det øjeblik, de opdages.

Returpakker

For varer, der er bestilt og ikke er modtaget eller returneres til os på grund af, at kunden ikke er tilgængelig efter flere leveringsforsøg, eller ikke har afhentet sine varer i pakkeshoppen, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til vores fragt og administrationsomkostninger i forbindelse med dette.

Reklamationsret

Reklamationsretten finder anvendelse i henhold til købeloven.  

Priser

Alle priser er inklusive moms.

Betalingsmetoder:

Kortbetaling

Omfatter VISA, Mastercard, American Express, Maestro samt Mobilepay.

Faktura

Ved bestilling opgiver du navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, og hvilket/hvilke produkt/er bestillingen gælder. Desuden skal du opgive dit personnummer til brug for kreditkontrol. Vi sender produkterne med en betalingsfrist på 14 dage.

Bankoverførsel

Ønsker du at betale med bankoverførsel bedes du kontakte os for nærmere information. En bankoverførsel modtages hos os 1 arbejdsdag efter din betaling.

 

Mktaepper Databeskyttelseserklæring

Generelt

Denne privatlivspolitik omhandler vores behandling af persondata og beskriver, hvordan Mktaepper indsamler, anvender, videregiver og gemmer dine persondata.

Dataansvarlig

Mktaepper er ansvarlig for de persondata, vi modtager via vores hjemmeside.

Hvilken type persondata indsamler vi?

Vi indsamler den type persondata, der er nødvendige for at kunne levere de produkter eller tjenester, du har efterspurgt. Dataindsamlingen sker eksempelvis, når du foretager et køb, tilmelder dig vores nyhedsbrev, kontakter vores kundeserviceafdeling eller benytter vores hjemmeside.

Vi indsamler følgende persondata:

- Kontaktoplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer

- Oplysninger om køb

- Betalings- eller kort oplysninger

- Personlige præferencer inklusive din ønskeseddel samt markedsførings- og cookiepræferencer.

Når du interagerer med vores hjemmeside, indsamles der automatisk visse informationer fra din enhed eller webbrowser. Du kan læse nærmere om dette i afsnittet ”Cookies og pixels”.

Hvad anvender vi dine persondata til?

Persondataene anvendes til følgende formål:

Til at opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, såsom gennemførsel af køb, levering af varer, fakturering og support efter køb.

Til at udsende informationer og markedsføringstiltag per post, e-mail, SMS samt telefon for Mktaeppers varer og ydelser.

Til at bedømme, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, eksempelvis via kreditvurderinger.

Til at forbedre vores kundetilbud gennem videreudvikling af ydelser, produkter og funktioner.

Til at forhindre bedrageri.

Til at efterleve gældende lovkrav, herunder regnskabsloven.

Oplysningerne kan også udgøre et grundlag for analyser, markedsføringsundersøgelser, statistik, opfølgning samt forretnings- og metodeudvikling, der relaterer til køb af varer.

Deling af persondata

Vi kan vælge at dele dine persondata med følgende parter:

Tredjepartsleverandører, som behandler persondata for Mktaeppers økonomi, såsom at administrere kreditkort og betalinger, fragt og leveringer, distribuering af e-mails, udarbejdelse af analyser, administration af produktreklamer samt administration af visse ydelser og funktioner. Når vi anvender tredjepartsleverandører, indgår vi altid en aftale, som sikrer, at de opfylder deres forpligtelser i forhold til håndtering af persondata.

Andre tredjeparter i den udstrækning, det kræves for at: (i) følge en henstilling fra en myndighed, domstolsbeslutning eller lov, (ii) forhindre ulovlig brug af vores hjemmeside eller overtrædelser af brugervilkår for vores hjemmeside og politik, (iii) forsvare os mod tredjepartskrav og (iv) bidrage til bekæmpelse af svindel eller udredning (f.eks. om varemærkeforfalskning og piratkopiering).

Tredjeparter, hvor du har givet dit samtykke.

Der kan også ske en overdragelse af persondata, hvis vi vælger at sælge eller overlader hele eller en del af vores virksomhed eller aktiver. Det samme gør sig gældende i tilfælde af en omorganisering, opsplittelse af virksomheden samt opløsning eller likvidation.

Så længe opbevarer vi dine persondata

Vi opbevarer dine persondata, så længe det er påkrævet for at opfylde de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik (bemærk, at en længere opbevaringsperiode i visse tilfælde kan være påkrævet i henhold til den gældende lovgivning). Persondata, der relaterer til produktkøb, opbevarer vi for at opfylde vores juridiske forpligtelser, såsom de generelle vilkår i forbindelse med købeloven samt til garantiformål.

Dine rettigheder

Du har ret til at få:

- Udskrevet en elektronisk kopi, der viser dig de persondata, vi har lagret om dig i vores system.

- Korrigeret dine persondata, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte.

- Slettet eller begrænset omfanget af dine persondata under visse omstændigheder i henhold til den gældende lovgivning. Disse rettigheder er ikke absolutte. Hvis vi ​​har modtaget dit samtykke til behandling af dine persondata, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dette.

Hvis du vil have en kopi af dine persondata eller påberåbe dig nogen af de andre rettigheder, bedes du venligst kontakte os skriftligt på info@mktaepper.dk

Ydelser fra tredjepart

Vores hjemmeside gør, at du kan interagere med en mængde andre digitale produkter og tjenester. Eksempelvis kan vores hjemmeside integreres med tredjepartsenheder vedrørende aktivitetssporing, sociale netværk og andre digitale tjenester.

Vores hjemmeside kan linke til andre (tredjeparts) hjemmesider af komforthensyn eller oplysende formål. De hjemmesider, der linkes til, har deres egne privatlivsbestemmelser eller privatlivspolitikker, som vi opfordrer dig til at gennemgå. Såfremt disse hjemmesider eller apps ikke ejes eller kontrolleres af os, tager vi ikke ansvar for indholdet eller brugen af disse hjemmesider, samt hvordan de håndterer persondata.

Cookies og pixels

Mktaepper indhenter oplysninger, som kan indeholde persondata fra din webbrowser, når du anvender vores hjemmeside. Vi anvender cookies og pixeltags til at indsamle denne information, som kan indeholde følgende:

- IP-adresse

- Cookieidentifikatorer, cookieinformation og information om, hvorvidt enheden har software adgang til specifikke funktioner

- Unik identificeringsenhed og type af enhed

- Domæne, webbrowser og sprog

- Operativsystem og systemindstillinger

- Land

- Tidligere besøgte websider

- Information om din interaktion med vores hjemmeside

- Adgangstidspunkter og refererende hjemmesider.

Tredjeparten kan også indsamle information via hjemmesiderne via cookies, plug-ins fra tredjeparter og widgets. Disse tredjeparter indsamler data direkte fra din webbrowser, og behandlingen af disse oplysninger omfattes af deres egen fortrolighedspolitik.

Vi anvender cookies og pixeltags til at spore vores kunders brug af hjemmesider og til at forstå vores kunders præferencer (såsom land og valg af sprog). Dette gør det muligt for os at tilbyde bedre ydelser til vores kunder og herigennem forbedre deres online oplevelse. Vi anvender også cookies og pixeltags til at modtage aggregeret data om hjemmesidetrafik og hjemmesideinteraktion for at identificere trends og indhente statistik, så vi kan forbedre vores e-handel.

Du kan vælge ikke at acceptere brugen af cookies.

Du kan bruge vores hjemmeside fuldt ud, selvom du kun accepterer session cookies.

Hvis du ikke accepterer nogen cookies overhovedet, kan du ikke bruge vores hjemmeside fuldt ud:

- Du kan læse information

- Du kan kigge på produkter, se priser og relateret information

- Du kan ikke lægge produkter i indkøbskurven

- Du kan ikke bestille varer

Ændringer i vores privatlivspolitik

Lov og praksis kan ændre sig løbende. Hvis vi ​​opdaterer vores privatlivspolitik, offentliggør vi ændringerne på vores hjemmeside. Hvis vi foretager større ændringer i forhold til måden, hvorpå vi behandler dine persondata, vil du modtage en meddelelse. Er det juridisk nødvendigt, vil du blive bedt om at give dit samtykke, inden sådanne ændringer gennemføres. Vi opfordrer dig til at gennemlæse vores privatlivspolitik.

Denne privatlivspolitik blev senest ændret den 15/12-2022.

Spørgsmål

Vi svarer gerne på spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik. Du kan kontakte kundeservice på info@mktaepper.dk