Mktaepper.dk

Mktaepper blev grundlagt i Danmark i 2021. Virksomheden er en familie virksomhed som består og drives af far og datter. Vi startede op med en fysisk butik i Slagelse og udvider nu med vores spritnye webshop. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører i  EU og kan derfor tilbyde kunden et bredt sortiment, så du kan være sikker på at finde et tæppe eller et gulv, som netop matcher dine behov og din stil. 

Mktaeppers vision

Mktaeppers vison er at tilbyde kunden tæpper og gulve til den bedste pris på markedet. Salget sker med kunden i centrum. Kunden skal føle sig tryg og tilfredshed før, under og efter en handel hos Mktaepper. 

Mktaeppers koncept

Mktaepper tilbyder et bredt og varieret udvalg, hvor alle kunder kan finde et tæppe/gulv som passer ind i deres hjem og indretning. Vi lytter til vores kunders efterspørgsel og fokuserer dermed på et bredt sortiment, så vi kan tilfredsstille forskellige stilarter og behov.

Kvalitet hos Mktaepper

Mktaepper sætter fokus på kvalitet. Alle tæpper er maskinproducerede og produktionen inkluderer derfor ikke børnearbejde, hvilket vi er store modstandere af.

MK Tæpper & Gulve, Østre alle 36, 4200 Slagelse, Danmark. Telefon: +45 50 34 50 23. E-mail: info@mktaepper.dk