Returnering

Kunden betaler selv for returnering af varer. Prisen afhænger af varens størrelse og vægt. Returprisen for tæpper starter fra 150 kr. Når du vil returnere en vare, skal du altid først kontakte os på mail info@mktaepper.dk. Derefter vil vi fortælle dig hvordan du skal returnere varen og forsyne dig med et forsendelsesmærkat/returlabel til returneringen. Du skal påsætte returlabelen på pakken, og fjerne den gamle label. Det er dit ansvar, at varen ankommer sikkert og intakt uden skade hos os. Sørg for, at varen er pakket godt ind. Varer som skal returneres skal sendes via GLS.

Returvarer på under 20 kg kan indleveres til en GLS PakkeShop. Hvis dine returvarer overstiger de 20 kg, eller at du ikke har mulighed for at indlevere pakken til en GLS PakkeShop, vil vi booke en Pickup/afhentning til din adresse,  på en dato som vi har aftalt med dig. Dette arrangeres kun mod betaling af ekstra tillæg. Chaufføren vil have din returlabel med. Du skal på denne dato kunne være hjemme fra kl. 08-18. 

Når en returforsendelse er afsluttet, krediteres det samme kort eller den bankkonto, der blev brugt til købet, minus fragtomkostningerne. Hvis vi modtager varen uden følgeseddel for forsendelse, sendes de tilbage på kundens beregning. 

Retur adresse:

MK Tæpper

Østre Alle 36, 4200 Slagelse.

Tlf.: 50345023 

E-mail: info@mktaepper.dk

Bemærk at der ikke er nogen returret på rullevarer som vinylgulv og væg til væg tæpper, da dette bliver skåret ud fra kundens specifikke ønsker. Der er heller ingen returret på tilbudsvarer købt i vores fysiske butik. 

14 dages returret

Som privatperson (gælder ikke for virksomheder) har du 14 dages returret på løse tæpper. Du kan altså returnere varen inden 14 dage fra leveringsdatoen og få pengene retur (minus fragtomkostningerne). Varen skal være i uændret tilstand, dvs. den må ikke have været anvendt. Varen skal returneres i originalemballagen.

Returpakker

For varer, der er bestilt og ikke er modtaget eller returneres til os på grund af, at kunden ikke er tilgængelig efter flere leveringsforsøg, eller ikke har afhentet sine varer i pakkeshoppen, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til vores fragt og administrationsomkostninger i forbindelse med dette.

Det leverede tæppe har en defekt eller mangel 

Desværre kan vi aldrig helt udelukke at der i enkelte tilfælde kan forekomme produktionsfejl. Hvis du finder en fejl eller mangel på det leverede produkt, bedes du sende en mail samt billeder af den defekte vare til info@mktaepper.dk. Ved produktionsfejl/mangler dækker vi selvfølgelig fragtomkostningerne og tager produktet retur samt sender dig et nyt produkt. 

Målene på tæppet afviger 

Da der indgår organisk materiale i tæpperne så som bomuld og jute, tager vi forbehold for at målene kan afvige +/- 4%. Afvigelse indenfor de 4% kan derfor ikke betegnes som en reklamation. Du kan gøre brug af den almindelige returret, hvor du selv hæfter for returfragten, såfremt du ønsker det.