Fragt & leveringsbetingelser

Alle leveringer i DK sker i samarbejde med GLS eller Postnord.

Leveringstid - løse tæpper

Pakkerne leveres på hverdage imellem kl. 08.00 og 16.00

Leveringstiden på løse tæpper og boligtilbehør er på 3-8 hverdage. Bemærk at du skal regne med 4-8 dages leveringstid, i vores højsæson som løber fra Oktober måned til og med Februar måned. Leveringen sker i samarbejde med GLS. 

Leveringstid - vinylgulve & væg til væg tæpper

Leveringstiden på vinylgulve og væg til væg tæpper er på 1-3 hverdage og sker i samarbejde med Postnord. 

Pakkerne leveres på hverdage imellem kl. 08.00 og 18.00.

Leveringsbetingelser - løse tæpper

Der er fri fragt på alle vores løse tæpper. Vejer din ordre mere end 20 kg, vil den muligvis blive delt op i flere forsendelser og du vil få tilsendt mere end et tracking nummer. Dette sker så vi stadigvæk kan tilbyde kunden fri fragt til døren. Leveringen sker i samarbejde med GLS. Bemærk at hvis din ordre overstiger 30 kg. per pakke, så kan GLS ikke levere til din dør men til din opgang eller til kantsten. 

Bemærk at hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, så vil din pakke blive indleveret til en GLS PakkeShop nær dig (max 20 kg). Hvis pakken vejer mere end 20 kg. vil den blive fragtet tilbage til GLS depotet. Derefter skal du aftale en ny dato for levering med GLS. 

Pakning af tæpper

Obs. hvis tæppets bredde overskrider 200 cm vil tæppet blive bukket/foldet på midten, da pakkerne ellers ikke opfylder fragtfirmaernes betingelser. Grundet dette vil der opstå folder/mærker på tæppet, hvilket er meget normalt og forventeligt. Tæppet vil rette sig ud efter et stykke tid. Dette kan ikke betegnes som en fejl eller en reklamation. 

Leveringsbetingelser - vinylgulv & væg til væg tæpper

Levering til kantsten

Fragtprisen på rullevarer så som vinylgulve og væg til væg tæpper starter fra 499 kr. med levering til kantsten. Leveringsprisen er afhængig af din ordres vægt og bliver beregnet inden du foretager et køb på webshoppen. 

Vi leverer kun til fastland og brofaste øer i DK.

Ved større og tunge leverancer, så som vinylgulv og væg til væg tæpper med levering til kantsten, vil fragtselskabet kontakte kunden før levering, for at aftale leveringstidspunktet. Hvis kunden ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, vil fragtselskabet kontakte kunden med henblik på en ny dato for levering. Bemærk at hvis du ikke er hjemme på det aftalte leveringstidspunkt og forsendelsen sendes retur til os, vil du blive faktureret for omkostningerne i forbindelse med dette.